Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Wiskunde

Wij geven bijles Wiskunde te Groningen bij u thuis! Ook in de omgeving van Groningen komen wij graag bij u thuis, zoals in Haren, Bedum of Hoogezand (eventuele reiskosten in overleg). Wij geven naast bijles Wiskunde ook huiswerkbegeleiding, studiehulp en examentraining Wiskunde.

Heeft uw kind moeite met formules en berekeningen? Veel leerlingen vinden wiskunde een lastig vak en het is een van de meest populaire bijlesvakken. Bij Groningerbijles.nl staan er docenten met een wiskundeknobbel klaar die uw kind graag willen helpen. Stel uw kind heeft een zware onvoldoende op wiskunde, dan willen wij uw kind helpen om met veel inspanning er een voldoende van te maken. Ook als uw kind dat ene kleine zetje nodig heeft, staan onze docenten voor u klaar.

Bij Groningerbijles.nl kunt u bijles krijgen in drie soorten Wiskunde: A, B en C.

Door de invoering van strengere exameneisen bieden wij nu ook bijles aan voor de verplichte rekentoets. Voor meer informatie over de rekentoets kan u kijken op de site van cito (klik hier) en examenblad (klik hier). Samen met uw kind worden alle onderwerpen van de rekentoets doorgenomen.

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*