Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Tarieven

De tarieven van Groningerbijles.nl kunnen relatief laag blijven doordat wij gebruik maken van student-docenten. Wij komen bij u aan huis bijles geven. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend mits de locatie zich binnen een straal van 5 km vanuit Groningen bevind. Woont u wel buiten deze 5 km? Dan zijn reiskosten in overleg, hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Bij Groningerbijles.nl kan u naast bijles ook studiehulp, huiswerkbegeleiding en examentrainingen vinden. Al onze vormen van bijles worden meestal rond het eind van de middag gegeven. Uiteraard zijn deze tijden in overleg. Het aantal bijlessen of aantal keren huiswerkbegeleiding wordt in het kennismakingsgesprek samen met u en uw kind bepaald.

De tarieven die wij aanhouden zijn:

1 Persoon €20,- per uur

2 Personen €30,- per uur

Strippenkaart (10 lessen) €180,-

Na het kennismakingsgesprek krijgt u de keuze om voor losse lessen te kiezen of om een strippenkaart aan te schaffen. De strippenkaart kost €180,- voor 10 lessen. U krijgt dus 20% korting!

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*