Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Scheikunde

Wij geven bijles Scheikunde in Groningen in een vertrouwde omgeving! Voor deze vertrouwde omgeving komen wij graag bij u thuis. Ook als u buiten de stad Groningen woont (zoals Haren, Bedum of Hoogezand (ev. Reiskosten in overleg)) komen wij graag bij u thuis. Huiswerkbegeleiding, studiehulp en examentraining Scheikunde vallen ook onder de opties die wij aanbieden.

Formules, berekeningen, vraagstellingen… Onze docenten helpen uw kind met al deze knelpunten van scheikunde. Zoals bij veel vakken ligt de sleutel ook bij scheikunde bij het oefenen. De bijles zal aansluiten bij de wensen van uw kind, zodat deze optimaal wordt geholpen. Onze docenten zijn RUG-studenten in hun eindfase of afgestudeerden en zullen hun best doen te zorgen dat uw kind Scheikunde beheerst. Wij nemen alle tijd voor optimale bijles Scheikunde.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek bijles Scheikunde in Groningen aan.

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*