Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Handige links

Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit van Groningen is de universiteit in Groningen. Er studeren meer dan 26000 studenten, waarvan 3300 buitenlandse studenten. De RUG is een van de oudste universiteiten van Nederland, en in 20144 wordt het 400 jarig bestaan gevierd.

Hanze University
De Hanzehogeschool Groningen is de grootste HBO in het noorden van Nederland. Het heeft meerdere vestigingen, naast Groningen ook in Assen Leeuwarden en Amsterdam. Op de Hanzehogeschool studeren meer dan 25000 studenten.

International school
De International School Groningen biedt een hoge kwaliteit opleiding in het Engels aan, voor leerlingen tussen de 11 en 18. Het is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, aangezien het vlak buiten Groningen ligt.

Woningbouwvereniging Nijestee
Nijestee is een woningcorporatie in Groningen. Het heeft een woningbestand van meer dan 13000 woningen in verschillende wijken in Groningen.

Huren in Groningen
Via Hureningroningen is het mogelijk om kamers, appartmenten, studio’s en huizen te vinden in Groningen. De huizen zijn direct beschikbaar en het is ook mogelijk om gemeubileerd te huren. Ook is het mogelijk om huizen te vinden in de omgeving van Groningen.

Wikipedia Groningen
Wikipedia verschaft een uitstekend overzicht over de stad Groningen. Groningen is een van de grootste steden in Nederland, en heeft een inwoneraantal van nabij de 200 0000.

Verhuren in Groningen
Op Verhureningroningen is het mogelijk uw woning aan te bieden voor verhuur. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt zowel appartementen, studio’s, kamers en huizen aanbieden, waarna VerhureninGroningen zo snel mogelijk zorgt voor een geschikte huurder.

ExpatrentalsGroningen
Expatrentalsgroningen richt zich voornamelijk op de vele expats die werkzaam zijn in het Noorden. Via de site is het mogelijk om compleet gemeubileerde woningen te huren in Groningen en de provincie. Voor zowel korte als lange termijn van huurwoningen kunt u bij Expatrentalsgroningen terecht.