Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Engels

Bijles Engels Groningen in een vertrouwde omgeving? Kijk op Groningerbijles.nl! Voor onze bijles komen wij bij u thuis, ook als u buiten de stad Groningen woont. Voorbeelden hiervan zijn Bedum, Haren of Hoogezand (ev. Reiskosten in overleg). Wij geven naast bijles Engels ook studiehulp, huiswerkbegeleiding en examentraining Engels.

Engels, de taal die een groot deel van de wereld spreekt en die men dagelijks tegenkomt. Daarom is het belangrijk dat uw kind deze taal goed beheerst. Doordat veel films en spellen in het Engels zijn kennen de meeste jongeren al een aardig woordje Engels. Een moeilijk onderdeel is echter de grammatica; Engels kent veel verschillende regels op dit gebied. Als uw kind nu Engels goed beheerst zal uw kind daar zijn hele leven van profiteren!

Bij Groningerbijles.nl zullen de docenten alle onderdelen van het Engelse vak op het voorgezet-onderwijs behandelen. Zoals woordenschat, grammatica, leesopgaven, luisteropgaven, kijkopgaven en spreekopgaven. Er wordt alle tijd genomen te zorgen dat uw kind de onderdelen beheerst. Onze studenten hebben veel ervaring met de Engelse taal omdat zij RUG-studenten in de eindfase van hun studie zijn of afgestudeerd zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek voor bijles Engels te Groningen aan.

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*