Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Economie

Voor bijles Economie Groningen neemt u contact op met Groningerbijles.nl! Wij komen graag bij u thuis om in een vertrouwde omgeving te leren. Naast bijles in de stad Groningen geven wij ook bijles in de omgeving van Groningen. Bijvoorbeeld in Haren, Bedum of Hoogezand (eventuele reiskosten in overleg). Naast bijles Economie geven wij bij Groningerbijles.nl ook studiehulp, huiswerkbegeleiding en examentraining Economie.

Berekeningen en balansen zijn vaak moeilijke onderdelen van economie. Vaak zijn uitleg en oefenen twee belangrijke onderdelen om het vak te halen. Bij Groningerbijles.nl zorgen wij voor deze twee factoren! Alle onderdelen waar uw kind moeite mee heeft worden uitgelegd en uitgebreid geoefend. Onze docenten zijn RUG-studenten in hun eindfase of afgestudeerden en zullen alle tijd nemen om te zorgen dat uw kind Economie beheerst.

Een kennismakingsgesprek voor bijles Economie in Groningen is geheel vrijblijvend.

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*