Persoonlijke begeleiding voor de meeste vakken De docenten hebben een WO-studie afgerond of zitten in de eindfase hiervan Werkgebied Groningen en omstreken Wij komen graag bij u thuis, leren in een vertrouwde omgeving

Duits

Voor bijles Duits in Groningen kijkt u op Groningerbijles.nl! Onze bijles Duits wordt gegeven in een vertrouwde omgeving: bij u thuis. Ook als u niet in de stad Groningen woont geven wij bijles bij u thuis, bijvoorbeeld in Hoogezand, Bedum of Haren (eventuele reiskosten in overleg). Ook voor studiehulp, huiswerkbegeleiding en examentraining Duits kijkt u op Groningerbijles.nl.

Duits is een taal met veel grammaticale regels en is daarom een lastige taal op schrijfgebied. Vaak hebben leerlingen minder moeite met Duitse spraak omdat het dichtbij het Nederlands ligt. Op elk gebied van Duits zullen onze docenten uw kind ondersteunen, van grammatica tot lezen. Alle tijd wordt uitgetrokken om te zorgen dat uw kind de Duitse taal beheerst. Onze docenten zijn afgestudeerd of zitten in de eindfase van hun studie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Uw kennismakingsgesprek voor bijles Duits te Groningen is geheel vrijblijvend.

*Klik hier voor een kennismakingsgesprek*